Domedagskommentatörerna

Domedagskommentatörerna är ett nytt släkte. Egentligen har de funnits alltid, men det är nu, i de interaktiva nätforumen, som de blommar upp i all sin bitterhet. Det är lite som att lyfta på en sten, och plötsligt vimlar där av gråsuggor du tidigare inte visste fanns, och som du gärna hade varit utan.

Domedagskommentatörerna är djupt upprörda över allt som händer i Sverige. Vårt land är på väg utför i rasande takt. Det var illa förr, och nu blir det bara sämre. Skolan är vedervärdig, arbetslösa har ingen chans att någonsin få ett jobb och alla svenska storföretag flyttar ut. Till råga på allt har man sålt Vin & Sprit. Sverige tar emot hundratusen flyktingar om året, och snart tvingas vi alla bära burkor. Bonusar delas ut i stora guldsäckar till människor som simmar i pengar.

Och de vet vem som är skyldig. Det är helt och hållet regeringen, sossarna, vänstern eller invandrarna. Det kan också vara bankernas, direktörernas, riksdagsledamöternas, elbolagens, feministernas eller muslimernas fel.

Ve den som arbetar, är religiös, tjänar pengar, driver företag, är sjukskriven, är arbetslös, är lärare eller något annat destruktivt. De borde fråntas alla sina pengar, och tvingas se sin glass tina och ta upp efter andras hundar.

Ty åt den som har skall varda givet, och den som är bitter och längtar efter domedagen då Sverige går under och vi alla fryser ihjäl under våra burkor har mycket att se fram emot.

Varje dag fylls dagspressen av artiklar som visar att de har rätt.

Och det var ju bra det.

AB, SvD, DNSvD
Advertisements